torstai 30. toukokuuta 2013

Kesävaattteita osa2

Oih, ihana kantinkääntäjä. Olen rakastunut. Tottakai jokaiseen rakkauteen kuuluu myös niitä ylä- ja alamäkiä. Hieman se vaatii opettelua. Yllättävän kivuttomasti kuitenkin meni nämä harjoituskappaleet mitkä tulivat tarpeeseen.

Asiat joita en huomannut ottaa alkuun huomioon, se että lanka (ja varsinkin alalanka) riittää koko matkalle. Hankalaa on kun kesken loppuu ommella sitten enää samasta kohdasta. Tai sitten en vaan tajua? :D Myöskin sijoitus tuntui olevan tarkkaa, että ommel menee suoraan eikä ala vinnata jommalle kummalle sivulle pikku hiljaa.Ottobren uusin vauvojen housukaava vaikutti hyvälle kaverille tekemissä Kettuhousuissa. Niinpä näitä sitten tein liukuhihnalla omallekkin pienelle! Aivan just kivan malliset ovat mielestäni.

Muistokankaisista en muistanut ottaa kuvaa muutakuin jalassa. En meinaan malttanut enää ottaa pois kun kerran laitoin! Oh ja toi Fantti-joustis 

Ja koska multa kysytään aina, että miten kerkiät ommella?? No voin kertoa, ei sitä oikeesti enää nykyään paljoa kerkeäkkään. Teen pienen palan siellä täällä. Leikkaan jossain välissä pienemmän unia ja isompien piirrettyjen katselua kaavoja. Toisessa välissä kankaat. Koneet vedän illalla yhdeksän maissa kun lapset nukkuu. Nykyään en oikeen jaksa iltaisin enää nostaa koneita pöydälle. Joskus silloin tällöin myös mies ottaa ja pakkaa lapset ja ittensä mummilaan pariksi tunniksi. 

3 kommenttia:

  1. Olen tehnyt nuorimmaiselleni viime kesänä juurikin tuollaiset housut tuosta samaisesta punaisesta apilatrikoosta :D

    Söpösiä kesätoppeja myöskin. Kyllä se kääntäjä vaan kanttauspuuhia kummasti helpottaa kun on ensin taistellut säädöt kohdalleen :)

    VastaaPoista
  2. Sulle on haaste :) http://www.lily.fi/blogit/hyppytikki/multifail-111111

    VastaaPoista