perjantai 24. toukokuuta 2013

Kesävaatteiden aherrusta

Muutamat lämpimät päivät aiheuttivat saman kuin monella muullakin bloggaajalla huomasin. APUA, mikä on kesävaatetilanne. Oikeastihan kuvittelin olevani niin kaukaa viisas että ompelisin kesävaatteet hyvissä ajoin. Eihän siinä niin sitten käynyt kuitenkaan!

Singoalla kokeilu on ollut mielessä jo pitkään. Vihdoin aloin toteuttaa muutamia neuvoja apuna käyttäen valmistui tämä. Ihana kangas ihan kuin kuuluisikin juuri tähän mekkoon! Kaavan pohjana käytin Ottobren 3/2013 kaavaa numero 12. Kavensin jo kaavavaiheessa ainakin 2cm molemmilta reunoilta mutta vielä ommellessa kavensin reilusti lisää. Tämän idean sain heti kun minulle rantautui nuo ihanat Ainolan joustofroteet. Aivan ihanan värisiä ja tuntuisia! Pojillekkin on tiedossa vielä omat vaatteet keltaisesta ja ruskeasta. Applikointi ei vieläkään ole vahvinta alaani, mutta ehkä jo välttävästä aletaan pikku hiljaa siirtyä tyydyttävään laatuun :D
Lopuksi pitkään kaapissa seissyt "Angry Birds" trikoo pääsi viimein isoimmalle paidaksi.


PS. Posti toi minulle eilen kantinkääntäjä ja testasinki sitä jo illalla. Voin kertoa, että nyt lähtee vaatetehdas käyntiin, niin näppärä vehje tuntuu olevan!! :)

1 kommentti:

  1. Ihania mekkoja :) Kantinkääntäjä on kyllä huippu keksintö, ilman sitä mä en ompelis juuri mitään... Sillä saa helposti mun kriteerit täyttävää laatua aikaseksi :)

    VastaaPoista