keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kesäisiin päiväuniinIlmat kun alkoivat lämmetä huomasin puutteen. Ohuen "makuupussin" tarvitsi vaunuihin. Meillä oli toppapussi turvavyörei'illä mistä varmaan jo kertoo toi toppa-sana, että paksu on. Mun kohta vuosikas tykkää kuitenkin olla niin sanotusti paketissa. Peitolla ollaan nyt menty väliaika mutta se aina potkitaan pois. Niinpä aloin suunnitella ohutta vyöreiällistä makuupussia rattaisiin. 
No, ensin aloin kauhean kunnianhimoista suunnitella ja kunnes huomasin ajanpuutteen ensin hylkäsin koko ajatuksen tehdä itse pussi. Seuraavana päivänä kuitenkin lamppu syttyi päässäni. Miksei se voisi olla olla vain peittomainen pussi mikä kietaistaan kiinni, niillä vyörei'illä. Heitin fleecen maahan ja leikkasin summissa, mallasin vaunuihin ja leikkasin lisää. Niin siitä muotoutui kietaisukapalon tyylinen ratkaisu. Ompelin päälle puuvillan ja kuminauhan pussin päätyyn muotoilemaan sitä vähän. 
Niin ja eka kertaa sitten aloin tehdä napinläpireikiä, ja sen kyllä huomaa. Noh onneksi ne kuitenkin ajaa asiansa. Pussin jätin tarkoituksella auki jalkopäästä että kengät jalassa on parempi kölliä. Ihan kiva siitä tuli? Kylmemmille kesäilmoille varsinkin kiva. Ja nytkin voi vaan sisävaatteet päällä nakata lapsi ulos nukkumaan, kunhan kietaisee tuohon... mikä sen nimi voisi olla kietaisu-unipussi? :DTarratkin on ommeltu vähän sinne sun tänne. Nyt tarrat on vain yläpäässä syystä, että tarranauhaa oli vain tuon verran jemmassa. Ajattelin, että jos tuntuu ettei tuo tarra riitä lisään sitten alemmaksikin samanlaisen tarrakohdan.Mukavasti vauva sijoittuu pussiin vaikka siitä nyt en ottanut kuvaa. Näkyy juuri pää tuolta kolosesta niinkuin halusinkin :)

3 kommenttia: