lauantai 4. toukokuuta 2013

Jumpake

Olen tässä naureskellut jo useamman postauksen kohdalla, että blogin nimi voisi olla Jumpake. Niin monta jumppista on tullut nyt tehtyä! Ei vaan tosissaan, olen nyt hyödyntänyt tämän  vauvanhaalarikauden. Kohtapa tua mun piäniki on jo isoo mötkäles eikä enää jumppikset käy! Noh kuten arvaa, tein (taas) jumppiksen. 


Kaavat ovat usein käyttämäni Ottobren 4/2012 vauvanhaalarin muunnos. Reilusti kavennettu, huppu muunnettu, vetskarista jätetty trikookanttaus pois ja lahkeita hieman pidennetty.


Vetskari olisi voinut olla se kapeampi malli mutta en sitä varten jaksanut lähteä Eurokankaaseen yhtä vetskaria hakemaan. Saatikka odottaa postin saapumista jostain verkkokaupasta paria päivää! Mutta ei se onneksi hirveän tönkkö ole silti, mitä pelkäsin.


Huppumuunnos on jostain Ottobren hupusta? Kuminauha tuli ehkä hieman liian kireäksi ommeltua, suotakoon se anteeksi. Eka Framilon"viritys" koskaan! Huppu myöskin näytti hirmu pieneltä vaikka tein koosta 86cm mutta kyllä se onneksi mahtuu.


Uusimman ottobren t-paitakaavan testausta. Resorihihoilla ja ilman. Näytti että olisi hirmu leveä malli. Mutta hoikalle pojalleni se ei siltikään ollut yhtään turhan leveä. Ihan käyttökelpoinen paitamalli ja tulee varmasti käyttöön useinkin.


3 kommenttia:

  1. Voi tuo robottikangas on superihanaa! Onkon ostoslistalla, että tilaan pojan paitaan vihreänä kun vain on sen asian vuoro. Meillä kun robotit on kestosuosikki!

    VastaaPoista
  2. Nättiä jälkeä taas kerran :)

    VastaaPoista
  3. Ihania jumpakkeita! Liityin heti lukijaksi :)

    VastaaPoista